Servicelijn

Zeker weten dat je administratie, rapportages en jaarrekeningen en fiscale aangiften kloppen. Niet wakker liggen over wettelijke regels en richtlijnen. Onze serviceteams met accountants, fiscalisten en adviseurs nemen je werk uit handen. Daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van de automatiseringsmogelijkheden om de diverse processen zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

De basis begint bij de verwerking van de financiële administratie, deze moet betrouwbaar en up-to-date zijn. Daarmee wordt een goede basis gelegd voor de juiste managementinformatie, waarmee duidelijk koers kan worden gevaren in de strategie en visie van jouw onderneming. Vanuit de financiële administratie en managementinformatie worden de jaarrekening(en) door ons samengesteld en fiscale aangiften, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, opgesteld. Tevens verzorgen wij jouw salarisadministratie, zodat jouw verloning altijd tijdig en juist wordt verwerkt.

Allemaal met optimale toepassing van onze softwarestraat, zodat wij deze werkzaamheden scherp kunnen aanbieden met de bij ons bekende servicepakketten. Hiermee weet jij altijd aan de voorkant wat de kosten zijn. Bij het onderdeel automatisering vind je meer informatie over onze softwarestraat.

Wat doen onze serviceteams:

  • Verwerking van de financiële administratie inclusief aangiften omzetbelasting;
  • Beschikbaar stellen van managementinformatie inclusief periodieke overleggen om de managementinformatie door te spreken en gezamenlijk te bepalen welke richting jij op wilt gaan;
  • Samenstellen van de jaarrekening(en) inclusief deponering bij de Kamer van Koophandel;
  • Opstellen van de aangifte(n) vennootschapsbelasting;
  • Verzorging van de salarisadministratie
  • Opstellen van de aangifte(n) inkomstenbelasting