HRM

Vernieuwen, succesvol zijn en gemotiveerd personeel: winstgevende ondernemingen beginnen bij menselijk kapitaal. Uiteindelijk wil je maar één ding: een goede organisatie met gemotiveerde medewerkers. De experts van Phidra adviseren je graag en bieden ondersteuning op het brede gebied van personeel en organisatie.

Als ondernemer word je steeds vaker geconfronteerd met wetgeving en regels. Denk aan arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden, het opstellen van een loongebouw of beloningssysteem, begeleiding bij ziekte en verzuim, promotie of juist ontslag. Een goed personeelsbeleid is essentieel en moet op gestructureerde wijze aangepakt worden. Duidelijkheid voor jou en jouw medewerkers is van groot belang om de continuïteit van jouw onderneming te waarborgen en menselijk kapitaal te behouden.

Phidra fungeert als jouw persoonlijke adviseur met expertise in diverse branches en kennis van relevante issues op P&O-gebied. Onze kracht? Snel schakelen, meedenken en toewerken naar de meest efficiënte maatwerkoplossing. Samenwerking met jou en jouw medewerkers staan altijd centraal.

Salarisadministratie

Wil jij de verwerking van de salarisadministratie zelf doen of uitbesteden? Het kan allebei. Wij werken met Loket.nl. De software van Loket.nl is gebruiksvriendelijk, flexibel en biedt gemak voor digitale salarisverwerking en hrm-toepassingen. Ook digitaal beschikbaar voor jouw medewerkers. Geen papieren loonstroken meer!

Heb je een grotere onderneming? Dan kunnen wij de maandelijkse salarisverwerking bij jou in eigen huis komen uitvoeren. Dit is ook mogelijk in combinatie met personeelsadvies. Maandelijks komen wij bij je langs voor p&o-overleg, bespreken we mutaties, geven we advies over personele aangelegenheden en zorgen ervoor dat de gehele personeelsadministratie is bijgewerkt!