Bij Phidra Accountants & Adviseurs zijn wij toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van ethiek en integriteit in al onze bedrijfsactiviteiten. Een belangrijk onderdeel van deze toewijding is onze klokkenluidersregeling.

De klokkenluidersregeling is ontworpen om een veilige en vertrouwelijke omgeving te bieden voor onze medewerkers en stakeholders om eventuele zorgen of vermoedens van wangedrag te melden. Deze kunnen variëren van financiële onregelmatigheden en fraude tot schendingen van onze gedragscode.

Bij Phidra Accountants & Adviseurs geloven we dat openheid en transparantie cruciaal zijn voor het opbouwen en behouden van vertrouwen. We moedigen iedereen aan om eventuele zorgen die ze hebben te melden, in de wetenschap dat alle meldingen serieus worden genomen en grondig worden onderzocht.

Onze klokkenluidersregeling is een bewijs van onze inzet voor ethisch gedrag en onze toewijding aan onze medewerkers en stakeholders. Bij Phidra Accountants & Adviseurs waarderen we uw vertrouwen en steun. Samen kunnen we een cultuur van integriteit en verantwoordelijkheid bevorderen.